Hollanda Geri Dönüş Yasası kimler içindir?
Hollanda Geri Dönüş Yasası kimler içindir?
Temel yardım ya da geri dönüş ödeneği alıp almayacağınız, sizin ya da velilerinizden birinin aslen geldiği ülkeye bağlıdır. Ayrıca durumunuzun bazı şartlara da uyması gerekir.
Merhaba.Eşim hem türk hem hollanda vatandaşı,geçen yıl evlendik ve türkiye de yaşıyoruz.hollanda dan çıkış işlemi yaptırmadık.eşim türkiye de doğum yaparsa doğacak çocuğumuz hollanda pasaportuna sahip olur mu? Ayrıca eşim türkiyeye kesin dönüş yaparsa, geri dönüş yasası ve haklarından yararlanır mı? Teşekkür ederim.
Merhaba, Mantiken resmi kesin donus yapmadigi icin hala Hollanda'da yasama ve geri donme ve burada dogum gerceklestirme sansiniz var. Daha once herhangi resmi bir basvuru yapmadiginiz icin Hollandaya donup kesin donus islemleri yapabilirsiniz. Daha detayli bilgi sahibi olmak icin Hollanda'daki Turk avukatlarada basvurabilirsiniz. Hollanda Turk avukatlar listesi sitemizde mevcuttur. Size ve dogacak cocugunuza mutlu ve huzurlu yillar diliyoruz.
Hollanda kesin donus bilgileri Tiklayin!
Hollanda'daki Turk Avukatlar Tiklayin!
Merhaba ben ailemle 2002 yılında Hollandaya gittim ve 3 yaşındaydım orada 10 sene kaldım pasaportum oturum iznim çalışma iznim hepsi sınırsız bir şekilde vardı yani bir Hollada vatandaşı idim 2012 yılında 45 yasasından yararlanarak ve pasaportumunda öldürerek ailemle döndüm yaşımın küçük olmasından dolayı ailemin verdiği kararlara uymak zorunda kaldım şuan burada herşey yolunda 3 senedir Türkiyedeyim ve 16 yaşındayım sizi sorum acaba hala Hollandaya geri dönme ve çalışma iznimin olması gibi bir ihtimal varmıdın aynı zamanda benim dayımda Hollandada onun bir faydası olabilirmi lütfen bu 2 soruma cevap verirseniz çok sevinirim.